İZMİR / BERGAMA - Zübeyde Hanım Ortaokulu

The Future is in your hands. DON'T THROW AWAY RECYCLE

eTwinning "The FUTURE is in Your Hands, Don't Throw away recycle" Geri Dönüşüm Projesi kapsamında İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğümüz ile ortaklaşa olarak 100. Ortaokulu ve Zübeyde Hanım Anasınıfı öğrenci ve öğretmenleriyle birlikte İlçemizde Çevre Temizliği Etkinliği gerçekleştirdik. Çevre Dostu Çocuklarımıza bu duyarlı davranışlarından dolayı çok teşekkür ederiz.

30-05-202330-05-2023

Yayın: 30.05.2023 - Güncelleme: 30.05.2023 23:36 - Görüntülenme: 111